Video

Sidney Crosby: 2 identické góly v priebehu jedného týždňa

Sidney Crosby

videní: 3.2K

Keď sa povie meno Sidney Crosby, každý fanúšik hokeja vie o akého šikovného a talentovaného hráča sa jedná. Tento skvelý kanadský hokejový útočník, ktorý hrá za slávny hokejový klub Pittsburgh Penguins, dal za svoju kariéru už množstvo gólov. Nájdeme medzi nimi krásne akcie ale aj takzvané “zlepence”. Čo si však pre nás pripravil Crosby v priebehu jedného týždňa? Všetko to začalo ešte minulý týždeň, keď sa mu podarilo streliť takýto parádny gól.

Sidney Crosby – gól č. 1

Mnoho fanúšikov začalo žartovať, že sa jednalo o náhodu a že v takýchto situáciach sa občas stáva, že hráč ten puk trafí a padne takýto gól. Takéto tvrdenia určite nie sú veľmi prekvapivé a zrejme s tým súhlasila väčšina fanúšikov a možno aj samotný Sidney Crosby. Týždeň však ubehol ako voda a hral sa ďalší zápas. Nasledovalo predĺženie, keďže stav po riadnom hracom čase bol nerozhodný. Po dokonalej prihrávke sa Crosby zmocnil puku a vybral sa priamo na brankára. Trafil žrďku a puk sa odrazil priamo na neho. Bol však vo vzduchu a tento kanadský útočník nemal veľa možností ako zakončiť. Znova trafil puk vo vzduchu a znova bol z toho úžasný gól ako pred týždňom.

 

 

Sidney Crosby – gól č. 2

Náhoda? Umenie? Zrejme takéto otázky si teraz kladie každý jeden fanúšik zámorského hokeja. A ty si určite na tom rovnako. Naozaj to bola náhoda, alebo to tento šikovný hokejista trafil schválne? A rovno dvakrát po sebe? Je to vôbec možné? Vynára sa množstvo otázok na ktoré sa nikdy nenájde odpoveď. Jedine, že sa tomuto útočníkovi podarí streliť rovnaký gól aj na ďalší týždeň. Kto vie. Nám neostáva nič, iba si tieto dva góly užiť a aj naďalej si môžeme vychutnávať skvelú hru tohto talentovaného hráča.

 

 

Zdroj: youtube / youtube / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov