Zaujímavosti

3 ruky, 3 nohy. Dokážeš nájsť všetky chyby na titulnej fotografii uznávaného magazínu Vanity Fair?

Vanity Fair

videní: 7.9K

Pre dokonalú fotografiu boli k dispozícii všetky ingrediencie. Legendárna fotografka Annie Leibovitzová za objektívom, nádherné prostredie a 12 najväčších hollywoodských hviezd, vrátane Toma Hanksa, Nicole Kidmanovej, Roberta De Nira, Oprah Winfrey a Reese Witherspoonovej. Kde len mohol prestížny magazín Vanity Fair spraviť chybu?

Čo by sa mohlo pokaziť? Je to jeden z najprestížnejších časopisov na svete a táto fotografia je určená na titulku. To logicky znamená, že si na nej dá produkcia extra záležať. Ukázalo sa však, že opatrnosti a pozornosti nikdy nie je dosť! Hoci je pravda, že Reese Witherspoonová vyzerá na fotografii úžasne, no niečo na nej nesedí…

Je za tým úloha Reece v nadchádzajúcom filme o mimozemšťanoch? Alebo jej fotografka pridala tretiu nohu pre extra silnú stabilitu. Fotografia sa so svojimi chybami stala horúcou témou na internete. Witherspoonová reagovala na sociálnej sieti Twitter s humorom: „Nuž… Myslím, že teraz to už všetci vedia… Mám tri nohy. Dúfam, že ma dokážete akceptovať takú, aká som…“

Vanity Fair poprel akékoľvek zapojenie do aféry s týmto tweetom: „Hoci by sme veľmi radi mali právo na exkluzívnu fotografiu Reece Whiterspoonovej s tromi nohami, ide len o optický klam kvôli jej šatám.“ Takže je na vine známy grafický program alebo len nešťastný výsledok osvetlenia a farby šiat? Necháme to na tvojom vlastnom posúdení. Avšak táto anomália nie je jediná a tu už je naozaj ťažké sa vyhovárať na osvetlenie a ošatenie. Ako je vidieť na fotografii, herečke menom Zendaya práve jedna noha chýba.

V jednej zo zákulisných snímok má Oprah tri ruky: jednu ruku má okolo Reece, druhú má položenú na svojej nohe a tretiu na svojich bedrách. Ako je teda možné vysvetliť toto?

Hoci sa tento „fail“ môže pre uznávaný lifestylový magazín Vanity Fair zdať ako poriadny trapas, v skutočnosti sa ukázalo, že magazínu priniesol veľkú publicitu, keďže fotografia sa šíri internetom ako vysoko nákazlivý vírus.

 

Originálna fotografia na titulke magazínu Vanity Fair

Vanity Fair

vanity_fair_2

vanity_fair_3

vanity_fair_4

vanity_fair_5

vanity_fair_6

Zdroj: BoredPanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov