Video

Oslobodila sa z pút a následne ukradla policajné auto

žena ukradla policajné auto

videní: 3.7K

Ženu z Texasu prenasledovali policajti po tom, čo sa dostala z pút a jednej z hliadok ukradla policajné auto. Celý incident zachytila kamera v aute.

Policajti z policajného oddelenia Lufkin odpovedali na núdzový telefonát majiteľa obchodu, ktorý bol vykradnutý. Policajti zatkli podozrivú 33-ročnú ženu, ktorú posadili do auta. Zatiaľ čo policajti prehľadávali tašky s ukradnutým tovarom, žene sa podarilo dostať z pút a následne aj utiecť na policajnom aute.

Začala sa tak zbesilá 23 minútová naháňačka vo vysokej rýchlosti. Žena mala pri sebe v aute aj policajnú brokovnicu, ktorá však bola mechanicky zamknutá.

Prenasledovanie v konečnom dôsledku skončilo až mnoho kilometrov ďalej ako začalo, vďaka policajtovi ktorý použil manéver na zastavenie unikajúceho vozidla. Žena bola po nehode zamknutá v aute a polícia tak bola nútená rozbiť okno. Ženu policajti ihneď spacifikovali a zatkli. Odmietla lekárske vyšetrenie a ihneď bola prevezená do väznice Angelina County. Škoda spôsobená počas prenasledovania sa vyšplhala až na 18 000 amerických dolárov.

 

 

Kamera vo vnútri policajného automobilu spoločne s osobnou kamerou policajta zachytili celý tento incident, ktorý si môžeš pozrieť nižšie. Policajné oddelenie Lufkin celé video zverejnilo na svojom facebooku. Ihneď po incidente nainštalovali do svojich áut bezpečnostné zariadenie.

Vedúci policajného oddelenia v Lufkine David Thomas uviedol, že prebieha vnútorné vyšetrovanie celého incidentu.

Žena je obvinená z úteku, ktorým spôsobila ťažké ublíženie na zdraví, napadnutia verejného činiteľa, ohrozovania strelnou zbraňou, držania omamných látok, vyhýbaniu sa zatknutia a samozrejme aj z toho, že ukradla policajné auto.

Žene sa podarilo ukradnúť policajné auto:

žena ukradla policajné auto

 

Zdroj: abcnews / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov