Video

Tvrdý policajný zákrok: Svoju smrť našla pod kolesami policajného auta


videní: 10.0K

Incident sa odohral v mestečku Tulsa, štát Oklahoma. Videozáznam z čiernej skrinky policajného automobilu ukazuje zásah policajta, ktorý sa po prestrelke rozhodol, že podozrivú zrazí služobným autom. Konal tak z dôvodu ochrany svojho života, ale aj životov ostatných policajtov, ktorí sa do prestrelky zapojili. Podozrivá žena však svojim zraneniam podľahla.

Madison Sueann Dickson zomrela v Tulse po sobotňajšom zásahu policajta Jonathana Graftona. Ten ju zámerne zrazil policajným autom, aby tak ukončil prestrelku, ktorá sa odohrala za bieleho dňa na ulici medzi Madison a policajtmi.

Madison bola hľadaná políciou kvôli štyrom incidentom, ktoré súviseli so streľbou v Tulse. Tie sa odohrali v priebehu týždňa. Zároveň bola podozrivá kvôli postreleniu muža do hlavy.

 

 

Polícia vydala tieto šokujúce zábery z autokamery vo štvrtok popoludní. Celkovo boli uverejnené tri editované zábery, ktoré poukazujú na to, že Madison v rukách držala zbraň.

Na videu je jasne vidieť ako žena uteká pred policajným autom po chodníku. Ešte predtým Madison namierila zbraň na policajtov a niekoľkokrát vystrelila. Leland Ashley povedal pred Tulsa World, že dôstojník Kayla Johnson a detektív Ronnie Leatherman vypálili po Madison niekoľko guliek.

Keďže bola hľadaná, policajti ju v sobotu identifikovali v bytovom komplexe. Stihla však pomocou druhého šoféra a automobilu utiecť. Nakoniec vyskočila z auta a začala strieľať po policajtoch. Ihneď na to ju Grafton zrazil svojim služobným autom. Úrady sa vyjadrili, že Grafton sa len snažil Madison zastaviť a ochrániť tak seba a zároveň svojich kolegov. Madison mala mnoho príležitosti na to, aby sa otočila a vzdala sa policajtom.

 

 

Polícia ďalej uvádza, že Madison nikoho nezasiahla a zomrela po tom, čo si udrela hlavu o zem. Šoférka automobilu, pomocou ktorého sa jej podarilo utiecť, bola vypočutá a prepustená na slobodu.

Madison bola obvinená z postrelenia muža do hlavy, čím ho prinútila spôsobiť dopravnú nehodu. Muž je stále v nemocnici a je v kritickom stave. Madison mala tiež údajne postreliť ženu do ramena v obchode a rovnako mala strieľať počas jednej lúpeže.

 

 

Zdroj: dailymail

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov