Zaujímavosti

Čo zaujme ženu na mužovi ako prvé?


videní: 16.7K

Každá žena je iná a aj každý muž je špecifický. V takýchto prípadoch je veľmi ťažké škatuľkovať, no podľa výskumov je jasné, že existujú kritériá, podľa ktorých sa atraktivita muža hodnotiť dá. Teda aspoň sčasti. A dobrou správou pre mužov je, že veľké množstvo týchto faktorov môžu jednoducho ovplyvniť. Nie však všetky. Ak chceš byť v jej očiach príťažlivejší, čítaj ďalej…

couple-1853499_960_720

 

 

Medzi príťažlivé črty, ktorými môže byť muž obdarený patria:

HLAS

Nižšie položený hlas je pre ženy príťažlivejší. Je to spôsobené tým, že chlapi s hlbokým hlasom pôsobia mužnejšie, dominantnejšie a zdravšie. Podľa psychológov sú tón a farba hlasu dokonca dôležitejšie ako to, čo z vašich úst vychádza.

STATUS

Už je to tak asi dané, že pre ženy je prirodzene príťažlivejší zabezpečený muž. Ten dokáže dať istotu jej aj deťom. Vraj je to dané evolučne. Štúdia evolučného psychológa Davida Bussa dokázala, že ženy z 37 rôznych kultúr po celom svete hľadajú u svojho partnera predovšetkým finančné zabezpečenie. Zlatokopky sú teda výsledkom prirodzeného evolučného vývinu ľudstva.

POVAHA

Atraktivitu muža možno merať aj charizmou, úspechom, inteligenciou či schopnosťou ženu rozosmiať. V jasnej prevahe sú teda extroverti so zmyslom pre humor. Ďalšími dôležitými črtami povahy sú tiež zodpovednosť a spontánnosť.

 

 

DÔVERA

Ak chcete u ženy zabodovať, nech vás kamarát predstaví ako serióznu osobu, ktorú dobre pozná. Zas sme pri tom, že ženy jednoducho potrebujú istotu. Chcú sa na muža jednoducho spoľahnúť. Nevýhodou v tejto kategórii je, ak chcete neznámu ženu osloviť len tak na ulici.

VÔŇA

Štúdie jasne dokazujú, že z vône muža dokážu ženy veľa vyčítať. Dokonca, príjemnou vôňou dokáže muž zakryť iné nedostatky. Ak si nespoľahlivý, kúp si kvalitný parfum…

Ak ide o vzhľad…

Rozsiahly výskum troch austrálskych univerzít (Australian National University, Monash University, MelbourneLa Trobe University) z roku 2013 zisťoval, aké znaky na mužskom tele považujú ženy za atraktívne.

Top 3 znakmi sú  typický mužský hrudník tvarovaný do písmena V, dĺžka penisu v pokojnom stave a výška postavy. Tieto faktory v ženách zrejme vyvolávajú pocit, že muž je odolnejší, vitálnejší, zdravší, má lepšie gény a je schopný splodiť kvalitných potomkov.

Autori štúdie Brian Mautz, Bob Wong, Richard Peters a Michael Jennions využili na testovanie 300 počítačom vygenerovaných obrázkov nahých mužov s rôznym pomerom výšky, tvaru trupu a veľkosti penisu. Obrázky dali posudzovať 105 heterosexuálnym ženám. Ženy mali hodnotiť celú figúru z hľadiska príťažlivosti. Výskumníci sa ich nepýtali na to, čo konkrétne sa im na postavách páči.

Mnohé ženy zaryto tvrdia, že im na veľkosti penisu u muža nezáleží. Pri tejto štúdií však použili výskumníci špecifický druh výskumu- Očnú kameru. Pri tom, ako si ženy prezerali fotografie, špeciálne kamery sledovali pohyby ich očí. Výsledkom je, že muži pozerajú žene najprv na tvár a vzápätí na prsia. Ženy taktiež najprv zaostria na tvár muža, no hneď potom si obzrú jeho penis.

Ženy teda ako atraktívnejších ohodnotili mužov, ktorí mali v pokojnom stave väčší penis, aj keď sa ich na tento faktor nikto nepýtal.

Nezabúdajme však na to, že ako prvé si všímajú tvár. A aká má byť? Pre ženy sú príťažlivé ostré rysy mužskej tváre. Dôležité su lícne kosti a výrazná čeľusť. Tvar nosu a obočia by mal vytvárať písmeno T. Najviac záleží na nose, očiach a ústach. Ani jedna z týchto častí by nemala byť nepomerne veľká či malá. Nedbalé strnisko viac priťahuje až 41%.

fashion-1766344_960_720

Čím si ešte môžeš ženu získať?

Až 97% žien si myslí, že muži s tetovaním sú zábavnejší a až 76% žien považuje potetovaných mužov za atraktívnejších. To nie sú vôbec zanedbateľné čísla! Už si objednaný k tatérovi?

Ďalšou výhodou je pre muža, ak si oblečie červené tričko či košeľu. Na ženy táto farba pôsobí sebavedomo a evokuje v nich úspech.

 

Zdroj: plus4cm.com

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov