Zaujímavosti

Ako to spravila? Bizarná fotka ženy v posilňovni doslova dostala celý internet do úzkych


videní: 9.5K

Internetom sa šíri zvláštna fotografia, na ktorej je zachytená žena sediaca na lavičke v posilňovni. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby jej topánky neboli otočené naopak. A práve to privádza ľudí do šialenstva.

Bizarný obrázok zobrazuje mladú ženu v čase jej tréningu v posilňovni, no pri pozornejšom pohľade si možno všimnúť, že jej nohy sú otočené opačným smerom.

 

 

Táto fotka ženy sediacej na lavičke v posilňovni s nohami otočenými dozadu sa na internete objavila už v roku 2015, no až teraz vyvolala šialenstvo a používateľov internetu rozdelila do niekoľkých skupín, pričom sa mnohí skeptici domnievajú, že tento optický klam bol digitálne upravený. Iní zas tvrdia, že obraz môže byť odrazom zo zrkadla.

Takisto sa mnoho ľudí domnieva, že tento podivný obraz môže byť odrazom zrkadla za ňou, čo vysvetľuje, prečo sú jej nohy tak zvláštne obrátené. No niektorí si všimli, že žena má na ľavej ruke náramok a poukázali na to, že zrkadlo sa môže nachádzať pod lavičkou. Iní zas tvrdia, že je to celé vtip a že žena môže mať umelé nohy a niekto jej ich zámerne otočil na druhú stranu.

Niektorí sa slečnu na fotografii dokonca snažili napodobniť, no nepodarilo sa im vykrútiť chodidlá o 180 stupňov. Ako to teda spravila? To sa pravdepodobne už nikdy nedozvieme, ostáva nám len konšpirovať. Práve na to tu máme sekciu s názvom “komentáre”. 🙂

posilnovna

Zdroj: dailymail

Podobný prípad, avšak tentokrát aj s riešením:

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov