Zaujímavosti

Najväčší trapas tohto roka? Katastrofálne vystúpenie speváčky Mariah Carey


videní: 11.3K

Je ešte len začiatok nového roka a už píšeme o „najväčšom trapase tohto roka“. Sú tieto slová prisilné? To sa, samozrejme, nedá teraz odhadnúť úplne stopercentne, no to, čo sa stalo Mariah Carey, je skutočne spektakulárne trápna situácia, ktorú si nepraje zažiť žiaden spevák. Avšak, je rozdiel medzi spevákmi a „spevákmi“.

Hlavný rozdiel medzi spevákmi a spevákmi v úvodzovkách tkvie v ich vystúpení. Kým tí, ktorí to vedia a ktorí sú v tom dobrí, nemajú potrebu si pomáhať žiadnymi špeciálnymi efektami ako je playback a spievajú skutočne naživo. Potom je tu druhá skupina, ktorá si celú situáciu zľahčuje tým, že v podstate len otvára ústa na pódiu, zatiaľ čo z reproduktorov ide prednahratá pieseň. Asi už vieš, kam tento článok smeruje.

Je vážne otázne, prečo playback potrebuje aj diva Mariah Carey, ktorá naozaj spievať vie. Ponechajme však tieto spevácke filozofie stranou a pozrime sa, čo sa Mariah Carey skutočne stalo.

Pár minút pred polnocou mala vystúpiť na pódiu na námestí v New Yorku a zaspievať niekoľko svojich svetoznámych hitov. Stalo sa však to, že z reproduktorov zaznela iná pieseň ako tá, ktorú čakala Mariah. Následne pokazila aj druhú pieseň a v dôsledku toho sa nervovo zrútila. Poriadny trapas bol na svete. To, samozrejme, rozvírilo internetovú diskusiu po celom svete.

Mariah Carey však priliala olej do ohňa, keď po vystúpení nahnevaná odišla z pódia a dodala: Aj ja som chcela dovolenku, prečo ju nemôžem mať? Toto už hraničí s riadnym fiaskom. Zdá sa, že Mariah Carey si neuvedomuje, že je slávna speváčka, ktorá má svojich fanúšikov. A práve tí z nej spravili slávnu speváčku. Najmenej, čo si zaslúžia, je ušetrenie týchto emocionálnych výlevov speváčky. Nehovoriac o skutočnom koncerte, kde ich obľúbený interprét naozaj aj spieva a vydáva pri tom reálny zvuk, ktorý putuje do reproduktorov.

Myslíš si, že toto bol správny prístup alebo to riadne prehnala?

Nakoniec sa celú vec snažila ututlať tým, že to bola sabotáž. Proste jeden veľký trapas.

 

 

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov