Video

Mladú Rusku na autobusovej stanici napadol opitý násilník. Zachránil ju hrdinský čin cestujúceho v autobuse


videní: 4.2K

Dramatické zábery bezpečnostnej kamery ukazujú, ako statočný okoloidúci spacfikoval opitého násilnáka, útočiaceho na bezbrannú ženu. Okoloidúceho oslavovali cestujúceho ako „hrdinu“.

Vonkajšia bezpečnostná kamera v meste Borovsk zachytila, ako opitý násilník v šedej mikine napadol ničnetušiacu ženu stojacu na zastávke. Násilník ženu z nejasných dôvodov brutálne strčil do zeme a začal na ňu útočiť.

Avšak našťastie sa len o pár sekúnd neskôr na scéne objavil ďalší muž, ktorý násilníka spacifikoval. Hrdina pravdepodobne celý incident videl z autobusu a správne sa rozhodol, že zakročí. Útočníka spacifikoval jednou dobre mierenou ranou. Vďaka jeho hrdinskému zásahu mala žena dostatočný čas na to, aby vstala a utiekla. Nie je jasné, čo bolo dôvodom útoku. K incidentu došlo 14. októbra na autobusovej stanici v meste Borovsk, uvádza spravodajský web Ren TV.

 

 

Video sa v Rusku okamžite začalo šíriť sociálnymi sieťami.  Svedok údajne povedal: „Nebol to jeho deň, hoci. Po tom, čo ho vystrašil cestujúci z autobusu jedinou ranou, pustil sa doňho aj vodič autobus, ktorý mu hrozil montážnou pákou.“
„Zdá sa, že je frajer len vtedy, keď mláti ženy.“

Video bolo nahraté na server LiveLeak.com. Len 13 hodín po zverejnení malo video takmer 50.000 videní. Zatiaľ nie je jasné, či ruská polícia dostala podnet na vyšetrenie incidentu.

 

 

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov