Zaujímavosti

Víťazkou súťaže Face of Beauty sa stala táto krásna Ruska


videní: 4.3K

Ruská účastníčka Alena Rajevová zvíťazila v medzinárodnej súťaži krásy (Face of Beauty International), ktorá sa konala v mongolskej metropole Ulánbátar 27. septembra – 9. októbra.

Projektu sa zúčastnili dievčatá zo 60 krajín, najmä zo Španielska, USA, Číny, Portugalska, Japonska. Súťaž mala niekoľko etáp: športové, tvorivé, bikinky a ľudové kroje.

Podľa Aleny jej účasť v súťaži ponúkla Akadémia medzinárodných súťaží krásy, s ktorou niekoľko rokov spolupracuje. V interview pre médiá oznámila, že sa týchto súťaží zúčastňuje od svojich 17 rokov, toto je jej štvrtý projekt.

 

 

Jednou z úloh bolo navrhnutie ľudového kroja, ktorý Alena ušila spolu s matkou, a takisto videoprezentácia na tému Zachráňme mazalaje. Ide o vymierajúci druh medveďa z oblasti Gobi. Na Zemi ich zostalo okolo tridsať.

“(…) Nemala som za cieľ zvíťaziť v tejto súťaži, chcela som predovšetkým uvidieť krajinu, zoznámiť sa so zaujímavými ľuďmi a ocitnúť sa vo svete, kde sa cítim ako ryba vo vode. Prehliadky, súťaže, komunikácia s dievčatami z rôznych krajín, toto je pre mňa skutočným potešením,” povedala Alena.

Dvadsaťdvaročná víťazka z Krasnojarsku sa vo všetkých etapách dostala do Top-15. Alena pracuje ako novinárka v miestnej televíznej a rozhlasovej spoločnosti a študuje na Petrohradskej humanitárnej odborovej univerzite.

Zdroj fotografií: VK

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov