Video

Pozri sa, čo tento motorkár spravil svojmu kamarátovi. Toto určite nečakal

Pozri sa, čo tento motorkár spravil svojmu kamarátovi. Toto určite nečakal

videní: 3.5K

Jednou z dobrých stránok robenia si srandy zo svojich priateľov je to, že na teba nebudú nahnevaní navždy. Aspoň nie, ak hovoríme o skutočných kamarátoch a trollingu, ktorý nemá trvalé následky… Našťastie, to je aj tento prípad, v ktorého hlavnej úlohe je motorkár

Úprimne povedané, keď sme sa prvýkrát pustili „play“ na tomto videu, očakávali sme starý dobrý trik so skokom, ktorý je bežný v týchto scenároch. Je to vždy sranda vidieť, ako sa motorkár, ktorý sa domnieva, že môže preskočiť čokoľvek, či už je na kolieskových korčuliach a skateboarde, na bicykli BMX, či motocykli, dokáže presvedčiť niektorého zo svojich kamarátov, aby si ľahol na zem a slúžil ako pokusný králik na jeho kúsky.

Tieto výstrelky však neraz končia neúspechom a bolesťou, často ako pre jazdca, tak aj pre asistenta. No to však nie je tento prípad, pretože motokrosový jazdec sa v poslednej chvíli rozhodne zmeniť stratégiu a namiesto skákanie sa otočí a spraví malý burnout.

Najväčším problémom je, že máme do činenia s dirtbikom na štrku, takže burnout vlastne nie je burnoutom. Namiesto toho túrovanie motorky zabezpečí, že asistent dostane slušnú štrkovú sprchu.

Nuž, niet nad pravých kamarátov.

Zdroj: BoredPanda | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov